Létezik egy világ, ahol a szexualitás természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban állandó. Amikor alkotok, (mert számomra ez alkotás, hivatás, művészet), kint hagyom az előítéleteim, elvárásaim, saját megfeleléseim. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy italt és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, olvasgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.


A tudatos szexualitás belső munka, egyfajta önismereti út, melynek ösztönös vonása, hogy a még nyílt (nem feldolgozott) lelki sebeket érinti. Az általam alkalmazott alternatív terápia egyik sarokköve az a gondolat, hogy volt egy pillanat, amikor mi, az emberiség a létezés paradicsomából, gyönyöréből egy poláris világba csöppentünk, ahol a fény és a sötét energiák egyaránt, érezhetően léteznek, melyeknek az ember amíg él, ki van szolgáltatva. Az ebből fakadó megrökönyödés és egyéb következmények pedig ott ülnek, mélyen az elménkben. Az ember alapvetően, mondhatni természetéből adódóan frusztrált lény. Így véleményem szerint ezeket a következményeket csupán felismerni és kezelni lehet.

Szolgáltatások

Feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelemre és értesülj elsőként az aktuális programokról, videókról, blog bejegyzésekről és a könyveimmel kapcsolatos információkról!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!