Update: Amikor szexedukációról beszélünk, olyan kedvenc kifejezések, visszatérő szavak jutnak eszembe, mint: öngondoskodás, öngyógyítás, önfelfedezés, öngyönyörszerzés, punci/farok fitnesz, vágytérkép, orgazmusprogram, testolvasás. Basic. Erre épül minden más. Szeretek játszani a szavakkal. Ezek a kifejezések nincsenek jelen a mindennapjainkban. Pedig kéne. A szexualitás természetes. A jó szexualitás is természetes.

Ha ezeket a kifejezéseket végig majd összeolvassuk, egy folyamatot kapunk, mely az öngondoskodással kezdődik. Az öngondoskodás egyfajta felismerés, miszerint a szexusunk nem egy rajtunk kívülálló, általunk nem befolyásolható működési mechanizmus, hanem épp az ellenkezője. A felelősségvállalásról szól. A saját testünkért, szexualitásunkért, orgazmusunkért, hovatovább boldogságunkért csak mi vagyunk felelősek. Senki más. A punci/farok fitnesz, a vágytérkép felépítése, végül az orgazmusprogram megalkotása egy önismereti út, a tudatos szexualitás útja. Ha ez rendben van, akkor lehet megérinteni egy másik embert. A testolvasás arról szól, hogyan ismerem fel egy másik ember, a partnerem igényeit, vágyait, határait akár a szexualitásban, akár azon kívül is.

Oktatás - maszzázs és szexedukáció

AZ ORGAZMUS ÚTJAI

Zárt női csoport tudatos szexualitás I. szint (korlátozott és szűrt részvétel max.3 fő)

Egyediek vagyunk, egyediek a vágyaink, egyedi a testünk, egyediek az orgazmusaink. És ez így tökéletes. Minden orgazmushoz egyedi út vezet, ráadásul több is. Amilyen a vágyad, ahogy érzed magad, ahogy a testedben tudsz lenni, olyan út vezet el ahhoz a tiszta gyönyörhöz, amiben otthon lehetsz a testedben és lelkedben is. Egy kiscsoportos programsorozatot ajánlunk, amiben csoportos és egyéni foglalkozások váltakoznak. Gyerekkortól a felnőttkorig, az abúzustól az elfojtáson át a gyönyör megengedéséig. Megalkotjuk a vágytérképet, letisztítjuk a megfeleléseket, hogy megismerd a saját, tiszta gyönyöröd.

A programot tartja: Csörgits Kinga szexuálterpeuta és Hummel Zsolt Intmitás Gourmet

I. csoportos foglalkozás: Az abúzus, gyerekkortól felnőttkorig, tiszta kommunikáció, vágyak felkutatása és megismerése, megnevezése és pontosítása. A szexuális énünk megismerése. - Test Reset program, - az eddigi szexuális rögzülések megnevezése és ezek leállítása. - Test elfogadás - tükör gyakorlat. - Big Draw gyakorlat - gyönyör légzés gyakorlat

I. egyéni terápia: Kinga: diagnosztika, feltárás, tiszta kommunikáció gyakorlat

II. csoportos foglalkozás: Vágytérkép megrajzolása (negatív programok, megfelelések törlése, saját TAPASZTALÁSALAPÚ VÁGYAK felismerése, tudatosítása) önkielégítés átalakítása, a test tudatosítása és bekapcsolása, a vágyak és a gyönyör összekapcsolása - vágyidentitás alapján az egyéni térkép megrajzolása és kibontása,- szív-gyönyör kapcsolat

II. egyéni terápia: Kinga: terápiás g-ponti masszázs, blokkoldás

III. csoportos foglalkozás: Az orgazmus fajtái és megismerése, vágyak kibontása, segédeszközök használata, gyönyör tiszta befogadása, az érzéki intimitás megnyitása, - az egyéni megélés tisztasága - az orgazmus megengedése és szétárasztása - segédeszközök bemutatása - érzéki érintés magunk felé - izgalomban maradás

III. egyéni terápia: Zsolt: gyönyört adó jóni masszázs

IV. csoportos foglalkozás: BDSM fogalma, kapcsolódása a terápiás oldáshoz és a tudatos szexualitáshoz, az egyéni vágyak és fétisek pontosítása - az egyéni, vágyak, fétisek tisztítása - az egyéni vágy megkeresése és kommunikálása - fantázia és vágy különbsége - a fantázia kiütése és a vágy beépítése - elfojtások felszabadítása

IV. egyéni terápia: Zsolt: BDSM terápia

V. csoport: záró szertartás

Lingam masszázs tanfolyam nők részére

Hosszú évek terápiás tapasztalatai alapján fejlesztettem ki egy érintés alapú lingam masszázs technikát, ami gyakorlatban egy csúcsra járatott orgazmus kontroll játék. A technika kiválóan alkalmas alulműködések kezelésére, mint merevedési zavar, korai magömlés. Javasolt továbbá általános fejlesztésre, illetve ez a technika lehet az első lépés a száraz orgazmus, majd a magmegtartás felé vezető úton.

A tanfolyamot kifejezetten hölgyeknek ajánlom, mivel ez egy tökéletes lehetőség a férfi szexkultúrájának, szexuális intelligenciájának fejlesztésére, amellett egy nagyon izgalmas közös tanulási folyamat, ami sokat segíthet egy pár vágyainak össze illetve újrahangolásában.

A közös munka során röviden áttekintjük elméletben a száraz orgazmushoz vezető út fázisait és megtanuljuk az érintés és a behatolás centrikus farok működése közötti különbséget. Ezután megnézzük és ki is próbáljuk gyakorlatban az elhangzottakat.

A foglalkozás kis csoportban zajlik, így a jelentkezéseket érkezési sorrendben, előleg befizetése után tudom véglegesíteni. Maximális létszám: 3 fő.

Lingam & Fétis haladó masszázs tanfolyam nők részére

Mennyire ismered a férfit? Képes vagy e megadni neki azt, amire igazán vágyik? Mennyire tudod érinteni, mennyire tudsz játszani vele?

Hosszú évek terápiás tapasztalatai alapján fejlesztettem ki egy érintés alapú lingam masszázs technikát, ami gyakorlatban egy csúcsra járatott orgazmus kontroll játék. Ez alkalommal eszközöket, technikákat mutatunk be BDSM témakörben. Behívunk a szokásostól eltérő érintéseket, hangulatokat. Megtanulunk játszani az izgalmi szintekkel, megérteni, hogyan is működik a férfi, hogyan lehet elérni, hogy teljesen átadja az irányítást a nőnek. Miért élvezhet a farok egy mozdulatlan érintéstől és miért állhat kőkeményre ütéstől? Ahogy a punci, úgy a farok is egyedi. Másra izgul, másra produkál erekciót, más érintés tartja izgalomban és más lesz az orgazmus pontja is. Milyen lehet játszani egy farokkal ha előkerülnek az eszközök, paskoló, kötél, lábfétis vagy csak egy cipő?

A tanfolyamot kifejezetten hölgyeknek ajánlom, mivel ez egy tökéletes lehetőség a férfi szexkultúrájának, szexuális intelligenciájának, vágytérképének fejlesztésére, amellett egy nagyon izgalmas közös tanulási folyamat, ami sokat segíthet egy pár vágyainak össze illetve újrahangolásában.

Maximális létszám: 3 fő. Részvétel az alaptanfolyam elvégzéséhez kötött.

Kérdéseid, vagy időpont foglalási szándékod az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is jelezheted felém!