Update: nálam a masszázs a szexuálterápia részét képezi. Hiszem, hogy a szomatikus fejlesztés nem kihagyható tényező, ha valóban tartós eredményt szeretnénk elérni, legyen szó akár korrekcióról vagy edukációról. Az érintés ebben a szakmában mindig előítéletekbe ütközik és találgatásokra ad okot. De a legjobb verbális terápia, vagy csoportmunka is elakad egy ponton. És ezen a ponton egyetlen dolog visz keresztül, az érintés. Masszázsnak hívjuk, de nagyon sok minden tartozhat ide, amit én inkább a testolvasás kifejezéssel illetnék.

Lingam Masszázs

A tudatos szexualitás birodalmába kalauzollak, ahol megismerheted saját gyengéd, befogadó oldalad, hogy képes legyél ellazulni és átadni magad a jelennek, a pillanatnak. Az elengedés kulcsfontosságú tényező a stressz oldásban. Ahogy az ember kiviszi a szemetet, vagy rendet rak az íróasztalán, úgy kell gondoskodnia arról, hogy időről időre megtisztítsa gondolatait a káros, negatív tényezőktől. A lingam masszázs egy tantrikus technika, egyfajta aktív meditáció, melynek révén a férfiben felszabadul a kreatív energia és az életöröm. A masszázs során nem az orgazmus elérése a cél. A lingam masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amelyben a férfi könnyedén ellazul. Ezen állapot elérése segíti az ejakuláció fölötti kontroll kialakulását (korai magömlés), illetve a többszöri orgazmus állapotának elérését. Megfelelő érintés hatására az izomfeszültségek és blokkok feloldódnak, ami nagyban hozzájárul a tudatalattiban elraktározott energiák felszabadításához.

Elsődleges szakterület: Orgazmuszavarok, korai magömlés kezelése

Az orgazmuszavar fogalma mást jelent egy férfi és mást egy nő esetében. E tekintetben el kell választanunk egymástól a magvesztés és a csúcsélmény fogalmát, mivel a kettő különbözik egymástól, bár a legtöbb férfi ennek nincs tudatában. A korai magömlés szexuális zavarnak minősül, aminek kellő odafigyelés és empátia hiányában következménye lehet a nő orgazmus zavara is. Itt fontosnak tartanám kiemelni, hogy terápiás értelemben minden férfit, aki nem tudja tudatosan/akaratlagosan befolyásolni az ejakuláció folyamatát (ez időfaktortól független), korai magömlés zavarral kezelünk. A gyönyör teli szexualitás megélése nem veleszületett képesség, hanem fejleszthető készség, amit nemre és korra való tekintet nélkül bárki el tud sajátítani!
A lingam masszázs célja, hogy a férfi tudatos kapcsolatot alakíthasson ki saját férfiasságával, ezzel hidat építve saját befogadó női oldala és maga a NŐ felé.

Másodlagos szakterület: Önbecsülési problémák, énkép- és nemi identitás zavarok; Párkapcsolati problémák; Addiktológiai problémák, maszturbáció - szexfüggőség; Depresszió; Aszexuális viselkedés, merevedési zavarok.

Energia masszázs férfiaknak- Teljes test orgazmus

Az ősi időkben számos vallás papnői arra tettek fel az életüket, hogy a szent szexuális energia segítségével gyógyítsanak férfiakat. A háborúból hazatért férfi pedig azért látogatta meg a templomot, hogy a papnő segítségével meggyógyítsa a fejét, amelyben még mindig háború dúlt. (legtöbbször ez még azelőtt történt, hogy a férfi visszatért volna feleségéhez és gyermekeihez) A háború okozta fájdalom feldolgozása olyasmi volt, mint egy trauma utáni stressz-szindróma kezelése. Jelen társadalmunkban azonban nagyon kevés lehetőség áll rendelkezésre, hogy a férfiak megszabaduljanak az érzelmi traumák, felgyülemlett érzelmek, félelmek és a szexualitásukat körülvevő mély blokkok terhétől, és az alapvető zavartól, hogy mit jelent férfinak lenni. Kiváltképp igaz ez azon férfiak esetében, akik a "szokásostól" eltérő vágyakkal rendelkeznek. A legtöbb férfi számára ez megnehezíti,hogy igazán mély kapcsolatot építsen ki a nőkkel, hogy megértse a nő-férfi kapcsolatok dinamikáját, és hogy el tudja különíteni saját valóságát a társadalmi elvárásoktól. Az energia masszázs egy kézrátéttel működő, természetes energiaátvitelen alapuló technika, amely eltávolítja a finom elzáródásokat és blokkokat, amelyek gátolják az energia természetes áramlását a test csatornáiban. Ezen akadályok megszüntetése alapvető fontosságú ahhoz, hogy a férfi képessé váljon megélni saját maszkulinitását test és elme szinten egyaránt.Amiben segíthet neked ez a technika:
• eltávolítja a stresszt a testből
• eltörli a szexualitást gátló tényezőket ( bűntudat, szégyen, régi ideológiák)
• fel nem dolgozott érzelmek ( félelmek, szorongás, méltatlanság) elengedése
• anya-fia kapcsolatból fakadó traumák, alulműködések feldolgozása
• újra hálózza a test és a pénisz érzékelő rendszerét
• intenzívebb orgazmus készség elsajátítása
• merevedési zavarok, korai magömlés

Ez a technika egy alap lingam masszázs technikára épül és két ember közötti rezonancián, finom kapcsolódáson keresztül valósul meg. Ezért a folyamat mindig más, és előre nem garantálható. Ezt kérlek vedd figyelembe.

Ár:

Diagnosztika: 30.000 Ft

Konzultáció: 25.000 Ft

Kérdéseid, vagy időpont foglalási szándékod az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is jelezheted felém!